Emile Henry - Naczynie do gotowania ryb na parze - pojemność 1,95 l, czarny
Poznaj nowoczesne gotowanie ryb na parze z ceramicznym naczyniem! Delikatne i równomierne gotowanie bez dodatku tłuszczu. Utrzymaj świeżość smaku dzięki wszechstronności – zmywarka, mikrofalówka, piekarnik. Inwestuj w zdrowie z 10-letnią gwarancją!
Odkryj nowy wymiar zdrowego gotowania z naczyniem do gotowania ryb na parze, Papillote Steamer. Ten produkt to gwarancja prostoty i wygody w kuchni, umożliwiając Ci przygotowanie smacznych i zdrowych dań rybnych w szybki i efektywny sposób.
Papillote Steamer wykorzystuje zaawansowaną ceramikę HR, co gwarantuje delikatne i równomierne gotowanie ryb. Dzięki unikalnej pokrywie, aromatyczne nuty ryb są zatrzymywane, tworząc jednocześnie idealne warunki do gotowania na parze. To wszystko bez konieczności dodawania dodatkowego tłuszczu, co sprawia, że dania pozostają lekkie i pełne smaku.
Proces gotowania w naczyniu jest niezwykle prosty. Wystarczy umieścić rybę w centrum naczynia, dodać ulubione warzywa i przyprawy, a następnie zamknąć pokrywę. Wstaw do rozgrzanego piekarnika i ciesz się zdrowym posiłkiem bez zbędnego bałaganu.
Specyfikacje techniczne naczynie do gotowania ryb na parze
Długość / Średnica: 42 cm
Szerokość: 25 cm
Wysokość: 10 cm
Wewnętrzna długość / średnica: 36,5 cm
Wewnętrzna wysokość: 4,3 cm
Pojemność: 1,9 l
Waga: 3,2 kg
Materiał: Ceramika
Gwarancja: 10 lat
Charakterystyka naczynia do gotowania ryb na parze