Zastanawiasz się, jaki nóż szefa kuchni wybrać? Odkryj nasz przegląd najlepszych japońskich noży kuchennych, w tym modele Tojiro i Global. Dowiedz się, dlaczego stal damasceńska jest uważana za jedną z najlepszych, i jak odpowiedni wybór noża może odmienić Twoją pracę w kuchni. Poznaj zalety ergonomicznych rękojeści, wyważenia ostrza i dowiedz się, jak dbać o nóż, aby służył przez lata. Nie przegap wskazówek, które pomogą Ci zainwestować w narzędzie idealne dla profesjonalistów i amatorów.
Tojiro - Damascus Nóż Szefa 18 cm
- Profesjonalny japoński Nóż Szefa z serii Damascus znakomicie sprawdzi się przy szatkowaniu i krojeniu produktów. Klinga została wykonana z 37 warstw stali co czyni nóż wytrzymały i odporny na uszkodzenia. Wysoko postawiona rękojeść ułatwi manewrowanie
Profesjonalny japoński Nóż Szefa z serii Damascus znakomicie sprawdzi się przy szatkowaniu i krojeniu produktów. Klinga została wykonana z 37 warstw stali co czyni nóż wytrzymały i odporny na uszkodzenia. Wysoko postawiona rękojeść ułatwi manewrowanie a wykonanie z drewna nada nożu niepowtarzalny styl i elegancji. Noże z serii Damascus idealnie sprawdzą się jako prezenty.
Marka
Symbol
F-332
Kod producenta
4960375013325
Seria
Grubość klingi
2,10 mm
Materiał
stal 37 warstwowa
drewno
Długość całkowita
30,20 cm
Długość ostrza
18,00 cm
Rdzeń
VG-10
Szerokość klingi
4,40 cm
Waga
145 g
Opakowanie
1 egzemplarz w opakowaniu
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię